Bestuur Jong BIZ

Wij zetten ons vanaf 2019 in om leden te verrassen met originele uitjes waar op een relaxte manier genetwerkt kan worden. Wij geloven erin dat verbinding met elkaar van start gaat met verbinding met het bestuur. Daarom stellen wij ons zelf even voor:

 

 

 

Stephan Vonk

Voorzitter

Stephan is directeur van Transportbedrijf Vonk en Co bv in Tiel en is de 3e generatie in dit familiebedrijf. Naast het ondernemerschap en een bestuursfunctie bij Jong BIZ, is Stephan ook mede initiator van Logistics Valley Rivierenland en heeft bestuursfuncties bij brancheorganisatie TLN en in zijn ‘vrije’ tijd bij Hooikoorts Festival in Maurik.

Hester Vermeulen

Events

Hester werkt als Communicatieadviseur bij Gebr. Van Kessel in Buren. Binnen het bestuur is Hester verantwoordelijk voor de evenementen. Ze vindt het leuk om interessante activiteiten te organiseren die ook nog eens gezellig zijn. Hester ziet Jong BIZ als een mooie uitdaging om haar netwerk te vergroten en kennis op te doen en uit te wisselen.

Thijmen Ross

Penningmeester

Thijmen is advocaat insolventie- en ondernemingsrecht bij Bierman Advocaten. Thijmen denkt graag mee met (jonge) enthousiaste ondernemers. Daarbij verdiept hij zich ook in de financiële kant van de onderneming, want alleen op basis hiervan kunnen ook de juiste juridische beslissingen worden genomen. Bij Jong BIZ zet Thijmen zich in voor (jonge) ondernemers.

Leonieke Papendorp

Events

Leonieke is met 3 partners eigenaar van TOT Team Ontwikkel Trajecten. TOT analyseert, adviseert en traint teams om de onderlinge samenwerking te bevorderen. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in het regelen en organiseren van netwerkactiviteiten binnen businessclubs. Een bestuursfunctie bij Jong BIZ past daarom goed bij haar. Haar kracht? Verbinden van mensen…én toffe events regelen!

Roderick de Krieger

Leden

Roderick is werkzaam als adviseur bedrijvendesk voor de zakelijke markt bij Rabobank Gelderland-Zuid. Tijdens zijn werk is hij continu in contact met ondernemers uit de Betuwe, en vanuit deze rol dan ook al verschillende jaren lid van Jong Biz. Sinds september 2021 is hij toegetreden als bestuurslid en is hij verantwoordelijk voor het organiseren van onze events, het werven van leden en het in de spotlight zetten van onze leden via social media.

Veel gestelde vragen

Wij hanteren een leeftijdsgrens tot en met 40 jaar.

Dit is bijna altijd op een vrijdagmiddag. Uiteraard met af en toe een uitzondering. Houdt vanaf 16.00 uur vrij in je agenda.

Wij vinden het altijd leuk als je iemand kennis laat maken met Jong BIZ. Voor een potentieel lid is dit kosteloos. Vind je het gewoon leuk om iemand mee te nemen, dan vragen wij hier € 50,- voor.

Ja dat kan! Dan krijg je een factuur voor de resterende maanden, wij factureren namelijk per kalenderjaar.

Het lidmaatschap bedraagt € 500,00 excl. btw per jaar.

Het lidmaatschap bij Jong BIZ is bedrijfsgebonden. Kan je zelf niet dan is het mogelijk om een collega te sturen. Geef dit wel van te voren aan ons door.

Nee dat is er niet, maar we bespreken dit altijd eerst even met de leden in kwestie. Daarnaast vinden wij diversiteit een belangrijk aspect binnen onze club.

Wij organiseren om de zes weken een evenement waarin we altijd een zomerafsluiting hebben en een eindejaar bijeenkomst. Dit komt neer op 8 tot 10 events per jaar.

Dit is niet verplicht, maar het heeft wel de voorkeur. Wij vragen enige affiniteit met de regio.

Programma volgt!

Programma volgt!

Programma volgt!

Programma volgt!

Lid worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Ontmoeten en ondernemen in informele sfeer

Onze leden