‘Het werk draait weer door’

Werkzaak Rivierenland
Datum
07/11/2023
Tijd
16:00 tot 20:00 uur
Locatie
Poppenbouwing 18 4191 NZ Geldermalsen
Bijzonderheden

Laat je meevoeren in een middag vol inspiratie en kansen om je netwerk te vergroten. Het is alweer twee jaar geleden, maar dit jaar zal EUS (Özcan Akyol) ons meenemen op een interactieve reis. Samen met twee specialisten, Marije de Vries en Nick Vroon, gaat EUS op ontdekking.

Jullie herinneren Nick (Stoppen met Roken Coach) ongetwijfeld nog van vorig jaar. EUS gaat Nick en Ted van der Netten van Stigt (oud Directeur de Vree & Sliepen) het hemd van het lijf vragen over rookgedrag onder personeel en hoe je de juiste stimulans kunt bieden in de goede richting.
Na deze boeiende sessie schuift EUS aan bij Marije (oprichter en partner van Fitter Nederland) en Stephan Vonk (regionaal transport ondernemer, Internationaal Transportbedrijf Vonk & Co). Hierin worden we meegenomen in een integrerend gesprek over een minder bekend onderwerp: Amplitie. Wat houdt dat eigenlijk in?
Daarna is het aan jou om dieper in deze onderwerpen en succesverhalen te duiken tijdens een interactief gesprek, om vervolgens te worden overladen met waardevolle tips en trucs die je de volgende dag nog kunt toepassen in je eigen bedrijf!
Tot slot is het tijd om te genieten van de gezelligheid en een Walking Dinner, verzorgd door Smaakzaak, kan er worden bij gekletst en worden genoten van de muzikale omlijsting van Spinkit.

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Gun jij iemand in jouw zakelijke netwerk ook deze bijeenkomst? Nodig hem of haar dan uit of meld zelf jouw introducé aan.

Bekijk hier de teaser van het event!

Bekijk hier de aftermovie van het event!

Foto album

Onze leden