Eindejaarsevent 8 december

Datum
08/12/2023
Tijd
17:30 - 00:00 uur
Locatie
Margrietstraat 1 in Beneden-Leeuwen (schuin tegenover restaurant Meraqi en achter winkel Skoen). 
Bijzonderheden

Het einde van het jaar nadert en het is tijd om samen terug te kijken op de successen en momenten die we hebben gedeeld als waardevolle leden van Jong BIZ. Om dit bijzondere moment te vieren en onze waardering voor jullie betrokkenheid te tonen, nodigen wij je van harte uit voor ons exclusieve eindejaarsevent.

Het hoogtepunt van de avond is een verfijnd luxe diner, bereid met zorg en aandacht voor detail. Geniet van culinaire hoogstandjes en verrijkende gesprekken te midden van gelijkgestemde professionals.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook voor live-entertainment gezorgd om de feestelijke sfeer te versterken. Een getalenteerde DJ zal de avond vullen met gezellige beats, en we hebben de eer om een saxofonist te verwelkomen die de muziek een extra dimensie zal geven. Bereid je voor op een  avond vol muziek, lekker eten en boeiende gesprekken.

Laat ons uiterlijk maandag 4 december weten of je aanwezig bent, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen. Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk het jaar op een stijlvolle en feestelijke manier af te sluiten.

Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij je aanmelding!

17.30 uur                      Inloop
18:00 uur                      Start programma
00.00 uur                      Einde programma

Onze leden