Bedrijfsbezoek bij VIJZ en EK kijken bij het OndernemersKompas

Datum
21/06/2024
Tijd
16:15 uur
Locatie
Tiel en Lienden
Bijzonderheden

Beste Jong BIZ’er,

Graag nodigen wij je uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek aan VIJZ, een schoenmakers- en designatelier waar de fijnste handgemaakte schoenen worden gecreƫerd. VIJZ, opgericht door Sam van IJzendoorn, begon als een passie voor sneakers en is uitgegroeid tot een atelier waar unieke draagbare kunstwerken worden gemaakt. Na dit unieke kijkje achter de schermen verplaatsen we ons naar het altijd prachtige Lienden.

In Lienden zijn we uitgenodigd door ons lid Ton Wagenvoort van het OndernemersKompas om met elkaar op een groot scherm naar de EK voetbalwedstrijd Nederland – Frankrijk te kijken. Het wordt een avond in informele sfeer met muzikale omlijsting en volop gelegenheid om onder het genot van food en drinks te netwerken of bij te praten. Een avond dus voor zowel voetballiefhebbers als niet-voetballiefhebbers. Naast de aanwezigheid van medewerkers en een aantal relaties van het OndernemersKompas, zijn ook wij van Jong BIZ te gast.

Een gezellig programma dat je niet wilt missen! Meld je aan via de knop hieronder. Aanmelden kan tot maandag 17 juni. Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het evenement? Meld je dan even af.

Programma:
16:15 uur inloop met hapje en drankje bij VIJZ in Tiel
16:30 uur start rondleiding en presentatie Sam van IJzendoorn
17:45 uur op eigen gelegenheid naar Lienden
18:00 – 18:15 uur start programma “De Hofstede kleurt Oranje”
18:30 – 20:30 uur foodtrucks
21:00 uur start voetbalwedstrijd Nederland – Frankrijk

VIJZ
Heiligestraat 35A
4001 DK Tiel

Het is niet mogelijk om bij de studio van VIJZ te parkeren en de straat is voor vergunninghouders. Wij adviseren om te parkeren achter het politiebureau, vanuit daar is het nog 2 minuten lopen.

De Hofstede
De Hofstede 57
4033 BV Lienden

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze leden